Preturi personalizari

Personalizarile se fac prin urmatoarele metode (tehnici):

1. Sublimare : se printeaza pe hartie de sublimare cu cerneala speciala de sublimare si se aplica pe blancuri speciale cu suprafata tratata cu polimeri, respectiv pe materiale textile care se preteaza la sublimare – satin, matase, polyester. Aplicarea se face prin transfer termic.

Materialele promotionale cele mai uzuale sunt cani, tricouri, tablouri diverse – sticla, ceramica, metal, ardezie - , perne, mousepad, puzzle, brelocuri, etc. 

2. Print pe hartie de transfer, poliflex printabil, poliflex taiat (la cutter plotter) sau serigrafie. Aplicarea se face de asemenea prin transfer termic.

Materialele promotionale cele mai uzuale sunt tricouri, veste, perne, salopete si alte echipamente de protectie, steaguri, agende, meniuri si invitatii, etc.

3. Insertie foto : se printeaza pe hartie fotografica dupa care aceasta se introduce in blancuri speciale care au loc pentru insertie foto. 

Materialele promotionale cele mai uzuale sunt globuri, coffee mug, brelocuri, insigne, magneti, etc.

4. Gravura laser : este o varietate mare de materiale care se preteaza la gravura laser – lemn, metal cu suprafata tratata (eloxat, lacuit, vopsit), lemn, cristale, piele, musama, cartoane speciale, sticla, portelan, ceramica, etc.

Materialele promotionale cele mai uzuale sunt pixuri, agende, stickuri usb, cristale si pietre semipretioase, tablouri din sticla, metalex – placute argintii sau aurii gravate folosite mai ales la birouri si apartamente, etc.