Firma noastra a fost infiintata in anul 2009 si a inceput ca o afacere de familie, cu un copy center care se adresa in principal firmelor din domeniul tehnic - constructii, mecanica, proiectare, activitatea principala fiind cea de copiere, scanare si plotare. De asemenea, fiind in zona cu mai multe facultati, deservea si studentii acestora, prin copiere si printuri de cursuri, carti si lucrari de diploma, licenta, doctorat.

Cu timpul, activitatea firmei a inceput sa se diversifice si au crescut si investitiile in tehnologie moderna.

Prin achizitionarea acestor echipamente noi am inceput noi activitati cum ar fi printuri foto, personalizari prin sublimare, prin transfer termic si prin gravura laser. S-a trecut la un alt nivel de print, respectiv cel de productie publicitara, facand astfel posibila productia de flyere, pliante, carti de vizita, invitatii, mape, brosuri, afise, coperti pentru lucrari de diploma/licenta/doctorat. La capitolul productie publicitara, acum facem si printuri outdoor, de mari dimensiuni, decorari prin colantare -  vitrine, masini, etc. 

In decursul timpului am incercat sa ne dezvoltam profesional, prin acumularea de know how, asimiland astfel tehnologii noi. Asiguram servicii de design si grafica iar pentru lucrari de anvergura avem colaborari cu designeri profesionisti.