Coperti de diploma

Copertile de diploma pot fi pentru:  Proiecte de licenta, Proiecte de disertatie, Lucrari obtinere grad didadctic sau Teze de doctorat. Putem insa executa orice coperti la comanda.

Copertarea se face cu coperti cartonate din piele ecologica, culorile uzuale fiind visiniu, bleumarin, negru si verde inchis, iar scrisul cu auriu sau argintiu metalizat. Nu sunt excluse si alte culori.

Noi executam trei feluri de coperti, in functie de modul de legare, si anume coperti legate cu sina, coperti cu surub si coperti cu alonja. La acestea din urma se poate pune optional si buzunar pentru planse. La toate se poate pune si buzunar pentru cd. Preturile sunt aceleasi pentru toate trei categoriile de coperti.

Avantajul major al copertilor executate de noi este faptul ca datorita tehnologiei folosite (tehnologie laser) se pot grava orice caractere/simboluri/logouri, si pe orice marime sau asezare in pagina. In comparatie cu tehnologia clasica, prin stantare, se pot obtine coperti cu estetica deosebita.

PRETURI:

Pret pentru termen de executie 24 h - 50.00 lei/buc

Pret pentru termen de executie in aceeasi zi (taxa de urgenta) - 100.00 lei/buc

DISCOUNTURI:

Se acorda un discount de 5.00 lei/buc pentru fiecare exemplar suplimentar din aceeasi coperta (deci pretul la 2 ex. va fi 50.00+45.00=95.00 lei/2 buc).

Se acorda un discount de 5.00 lei/buc pentru grupuri de minim 10 persoane, cu conditia sa comande in grup.